Így csábíts régészlányt

Napi gyors: a következő, kezdőknek szóló recept specifikusan középkoros régészlánynál működik, és csak egy plusz randit garantál, de azt - kis hibalehetőséggel - biztosan.

20130902_174255 (FILEminimizer).jpgMondjuk ilyet. Antimachia erődje. Kos sziget.

Először is végy egy bejárható romot - egy vár például megfelelő erre a célra -  és a lányt ereszd össze vele. Engedd, hadd szaglássza, simogassa meg, ismerkedjenek nyugodtan. Ha a nő hirtelen eltűnik, ne ijedj meg, nem lépett le, majd előmászik valahonnan. Hagyd, hogy császkáljon mindenféle szikladarabokon meg köveken kedvére, de ha végül fenn ragad valami falon, mint egy macska, akkor gyorsan kerülj elő, és szedd le onnan, lehetőleg két karral.


Ha random felkiált, hogy

"Jaj, de cuki kőkeret!",

20130902_175831.jpg

akkor ne kérdezz rá cinikusan, hogy miért is cuki ez a darab kavics, hanem inkább értelmesebbnek tűnő, univerzális kérdéssel próbálkozz, mint például az

"Ez mi?"

20130902_182109.jpg

Igen, el fogja mondani, de ha már itt feladod, rossz nőt választottál. Majd ne lepődj meg, ha elkezd kapirgálni, még az is megeshet, hogy a retikülből egy spakni is előkerül, mivel a felszíni kerámiát - nincs mese - össze fogja gyűjteni a neszeszerébe. Kicsit sürgetheted, mert kényszer nélkül nem fog felhagyni a tevékenységgel, de hibás lépés megsérteni a cserépdarabjait.

20130904_131144.jpg

A lehető legrosszabb választás pedig a

"mit fogsz ezekkel kezdeni?" 

kérdés, ami villámló, "drágaszáágom"- tekintetet fog maga után vonni. 

gollum.jpgforrás

Még kiengesztelheted, ha nem feleded, hogy amúgy nőből van - tehát megéhezett, megszomjazott, pisilnie kell, és jó régóta nem látott tükröt. A választott vár környékén egész biztosan van egy bájos hely, hasonlóan bájos kilátással, ahol minimum három nyelven szólíthatod meg a tulajt, és ahol választottad a felsorolt női szükségleteit kielégítheti.

37029_645829165435136_1975575187_n.jpgvalami ilyesmi

Innen már csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz az öledbe hullott lehetőséggel - mert még nagyon elronthatod, akár annyira, hogy egész másnap repeatre állítva ordíttassa Kate Nash Dickhead c. számát. Haladóknak egyébként a kockázatos nehéztüzérség, a templom-irodalom kombináció ajánlott, de ez csak szülői felügyelettel, mert könnyen kibújik a szög a zsákból. Ha így se megy, ne engem hibáztass: egy blogot olvasva próbálod kiismerni a nődet.